Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Βραζιλία προετοιμάζεται για τη χρεοκοπία της Ελλάδας αυτή την εβδομάδα...- Διαψεύδει ο ΥΠΟΙΚ, Q. Mantega

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας αυτή την εβδομάδα...Αυτός είναι ο τίτλος δημοσίευματος της οικονομικής ιστοσελίδας της Βραζιλίας, Valor Economic, το οποίο ωστόσο διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Οικονομικών Q. Mantega."H Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει εντός της εβδομάδας, δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα", σχολιάζει.

"Kάτι πρέπει να γίνει. Η Ελλάδα βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες μακριά από τη χρεοκοπία", ανέφερε ωστόσο νωρίτερα το Valor, επικαλούμενο ανώτατες κυβερνητικές πηγές στη Βραζιλία.
"Η κυβέρνηση της Βραζιλίας είναι έτοιμη να δράσει και εάν χρειαστεί να λάβει μέτρα", τονίζεται επίσης στο δημοσίευμα του βραζιλιάνικου portal.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών της Βραζιλίας, εμφανίζεται ιδιαιτέρως απαισιόδοξος για την πορεία της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και αναμένει την έκβαση της κατάστασης στην Ελλάδα εντός της τρέχουσας εβδομάδας, με απρόβλεπτες ωστόσο συνέπειες για την ευρωπαϊκή και κατ' επέκταση την παγκόσμια οικονομία.
Mάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Mantega είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βραζιλίας, στην οποία και επισημάνθηκε ότι η κατάσταση είναι χειρότερη από ότι αρχικά είχε προβλεφθεί.
"Υπό το πρίσμα αυτό, η Βραζιλία είναι έτοιμη να λάβει μέτρα. Τα μέτρα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η κυβέρνηση της χώρας παραμένει σε συνεχή επαγρύπνηση", αναφέρει μεταξύ άλλων το Valor.

bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Τι ξέρουν οι Βραζιλιάνοι που δεν μας λέει ο Μπενίτο Βενιζέλος;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: