Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Παίζουν τα ρέστα τους σε Ουάσινγκτον και Βερολίνο

Κρίνεται το μέλλον της κυβέρνησης και της χώρας μέσα σε τέσσερις μέρες

Με δύο στοιχήματα ξεκινάει το τετραήμερο για την κυβέρνηση, αφού ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί την Τρίτη με την καγκελάριο της Γερμανίας κα Άνγκελα Μέρκελ και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ. Η συνάντηση του κ. Βενιζέλου με την κα Λαγκάρντ θεωρείται «κλειδί» για την επικύρωση της αναθεώρησης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος για την περίοδο 2011-2014.

Ο κ. Βενιζέλος θα συναντήσει την κα Λαγκάρντ για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της Τρόικας από τη χώρα μας πριν από είκοσι ημέρες περίπου και αφού έχουν ανακοινωθεί τα νέα μέτρα στην Ελλάδα. Η κα Λαγκάρντ από την πλευρά της έχει ήδη εισηγηθεί συνδυαστική παρέμβαση στο ελληνικό πρόβλημα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, από τη μια, και τον EFSF από την άλλη. Επίσης στην ομιλία της κατά την έναρξη της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου της ύφεσης και σημείωσε πως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η ανάπτυξη.

Με αναπτυξιακή ατζέντα θα μεταβεί και ο κ. Παπανδρέου στην γερμανική πρωτεύουσα στις αρχές της εβδομάδας. Ο κ. Παπανδρέου, πέρα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί και αυτά που έχουν αποφασιστεί, θα επισημάνει στην κ. Μέρκελ την ανάγκη άμεσης εφαρμογής της Συμφωνίας της 21ης Ιουλίου προκειμένου η χώρα να καταφέρει να μπορέσει να ορθοποδήσει. Στόχος είναι να αναδειχθεί η Ελλάδα σε χώρα ευκαιριών για επενδύσεις και ως εκ τούτου την Πέμπτη ο κ. Παπανδρέου συγκάλεσε σύσκεψη με αρμόδιους υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Την ίδια ώρα, στην κοινοβουλευτική ομάδα το κλίμα είναι πολύ κακό. Πολλοί βουλευτές πλέον σκέφτονται το ενδεχόμενο της παραίτησης προκειμένου να αποφύγουν να σηκώσουν το επιπλέον βάρος των νέων μέτρων. Ιδιαίτερα το ενδεχόμενο των απολύσεων θεωρείται το «ως εδώ και μη παρέκει» για πολλούς από αυτούς.

Ο έτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος από την δική του πλευρά έθεσε θέμα συγκυβέρνησης για μια ακόμη φορά, σε μια στιγμή που η συζήτηση είχε «σβήσει» μετά τις δηλώσεις του κ. Γιώργου Παπανδρέου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η κυβέρνηση αφού περάσει το τετραήμερο δεν αποκλείεται να επαναφέρει το θέμα αν και θεωρείται μάλλον απίθανο να γίνει πραγματικότητα έναν τέτοιο σενάριο ειδικά όταν ξεκινήσει η εξεταστική για την οικονομία για τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πρώτο Θέμα
Σημ.axinosp:Τέλος βδομάδας, τέρμα τα δίφραγκα!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέριες της άτακτης φυγής τους,το που,το πότε.Είναι όμως πολύ δύσκολο να καταλήξουν μιας και τα "πρόβατα" ξύπνουν σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη...
Iαπωνία:http://www.youtube.com/watch?v=tdLH3NNqAMk
Wall street:http://www.youtube.com/watch?v=myLHPvd8wyM