Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Greenspan: Θέμα εβδομάδων η χρεοκοπία της Ελλάδος

Σήματα κινδύνου εκπέμπουν οι αγορές σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Federal Reserve Alan Greenspan ο οποίος έκανε λόγο για το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών από την Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες εάν δεν καταβληθεί η επόμενη δόση.

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, ο Greenspan μιλώντας σε εκδήλωση στην Ουάσιγκτον τόνισε ότι οι “αγορές φοβούνται πως κάτι θα ξεσπάσει και η Ελλάδα βρίσκεται εβδομάδες μακριά από τη στάση πληρωμών εάν δεν καταβληθεί η επόμενη δόση”.

Αναφερόμενος στο δεύτερο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Federal Reserve (QEII) ο Greenspan σημείωσε πως είχε ως θετικό αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του δολαρίου το οποίο όμως αντισταθμίστηκε από την εξασθένιση και του ευρώ.

Εάν η Federal Reserve ήθελε θα μπορούσε “να αντιμετωπίσει τα πράγματα με λίγες οικονομικές συνέπειες”, σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ. Η Fed θα μπορούσε να κάνει μία συναλλαγή εκτός αγοράς με το υπουργείο Οικονομικών να ενεργεί ως μεσάζοντας.
Capital
Σημ.axinosp:Στα παπάρια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: