Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ε.Ε.: Η διεύρυνση του EFSF δεν θα επιτρέψει την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Η ενίσχυση του Ταμείου Διάσωσης της Ευρωζώνης δεν θα επιτρέψει την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Διογκώνονται οι ανησυχίες πως η Ελλάδα θα χρειαστεί δραστική αναδιάρθρωση του χρέους, μεγαλύτερη από αυτή που είχε συμφωνηθεί στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό δεν εξετάζεται, σύμφωνα με τον Altafaj Tardio.
Ο ίδιος ανέφερε πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν θα αποφασίσουν την αποδέσμευση ή μη της έκτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα κατά τη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο στις 3 Οκτωβρίου. ....
capital.gr
Σημ.axinosp:3 Οκτώβρη δεν θα εκταμιεύσουν την 6 δόση, η Τρόϊκα δεν έρχεται, η μόνη λύση ενοικιάσεις ελικοπτέρων για τους κυβερνώντες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: