Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Για τη συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

Ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του εχθρικού κράτους

Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη λαίλαπα μέτρων φορολογικής λεηλασίας που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση κράτους στη μεταπολεμική ιστορία και όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλάι του, να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να διατρανώσουμε τη θέληση μας να μην επιτρέψουμε στο εχθρικό προς το λαό κράτος να υλοποιήσει τις ολέθριες αυτές αποφάσεις που υπονομεύουν την υπόστασή μας και τη ζωή μας. Δεν θα υποταχθούμε όπως η δωσίλογη κυβέρνηση στα κελεύσματα των τοκογλύφων δανειστών που επιμένουν να αξιώνουν τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις από ένα κρατικό χρέος που έχει ουσιαστικά εξοφληθεί και παρ όλα αυτά το διογκώνουν συνεχώς, μόνο και μόνο για να δημεύσουν όλο τον πλούτο της χώρας δημόσιο και ιδιωτικό και να μας μετατρέψουν σε ανέστιους πρόσφυγες.Με αίσθημα αλληλεγγύης και ομοψυχίας πρέπει να προστατέψουμε τη συνέχιση της ζωής μας και να μην σκύψουμε αυτή τη φορά το κεφάλι. Αυτό που έχουμε να επιλέξουμε με τη στάση μας είναι Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ. Επειδή το γνωρίζουν μας εκφοβίζουν. Αν πληρώσουμε από το υστέρημα που μας έχουν ακόμη αφήσει, προετοιμάζουμε το επόμενο σφαγείο μας. Αν αρνηθούμε, κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Το θέατρο ΑΛΦΑ ας γίνει ο προμαχώνας των αντιστάσεών μας

epam-hellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: