Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Χριστοδούλου: Η 8η Μαρτίου προθεσμία για το PSI

Διαψεύδονται οι φήμες περί παράτασης της προθεσμίας για συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων (PSI), σύμφωνα με όσα δήλωσαν σήμερα στο  Reuters ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ και αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών.

«Επιβεβαιώνω ότι η προθεσμία για το PSI είναι η 8η Μαρτίου», είπε στο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Πέτρος Xριστοδούλου.

Ανάλογη διάψευση και από στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών. «Διαψεύδουμε τις φήμες για παράταση της προθεσμίας. Ισχύει ό,τι είπε στο Reuters την Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος», είπε ο παράγοντας του ΥΠΟΙΚ.Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Σε δύο μερούλες, τα μαντάτα μετά να πάτε να κρυφτείτε καλύτερα από τους ιδιώτες ομολογιούχους π.χ.  αυτούς που πληρώθηκαν το εφάπαξ του παίρνοντας την σύνταξη με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: