Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Eνα τρισ. ευρώ το κόστος άτακτης ελληνικής χρεοκοπίας



Eνα τρισ. ευρώ το κόστος άτακτης ελληνικής χρεοκοπίας
Παγκόσμιο «καμπανάκι» χτυπάει το IIF, δύο ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για συμμετοχή στο ελληνικό PSI, λέγοντας ότι μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας θα δημιουργούσε πιθανόν την ανάγκη έξωθεν βοήθειας για την Ισπανία και την Ιταλία προκειμένου να σταματήσει ο κίνδυνος επέκτασης της κρίσης, ενώ θα μπορούσε να προκαλέσει ζημίες άνω του 1 τρισεκατομμύριο ευρώ στην Ευρωζώνη.



«Υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές και επιζήμιες επιπλοκές που θα προέκυπταν από μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας», ανέφερε έγγραφο του IIF. «Είναι δύσκολο να αθροίσει κανείς με κάποιο βαθμό ακρίβειας τις ενδεχόμενες ζημίες ωστόσο, είναι δύσκολο να δει κανείς με ποιο τρόπο δεν θα ξεπεράσουν το 1 τρις ευρώ».
Το έγγραφο περιήλθε στην κατοχή του Reuters από πηγή της αγοράς. Χαρακτηρίζεται «εμπιστευτικό» και έχει ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου.
Εν τω μεταξύ, τις φήμες περί παράτασης της προθεσμίας για συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στο PSI διέψευσαν σήμερα στο Reuters ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ και αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών.

«Επιβεβαιώνω ότι η προθεσμία για το PSI είναι η 8η Μαρτίου», δήλωσε στο ειδησεογραφικό πραλτορείο Reuters, ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, κ. Πέτρος Xριστοδούλου.

Τις φήμες περί παράτασης της προθεσμίας διέψευσε και στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών. «Διαψεύδουμε τις φήμες για παράταση της προθεσμίας. Ισχύει ότι είπε στο Reuters την Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος», είπε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο IFR, υπήρχαν εικασίες ότι θα δοθεί παράταση έως την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου για τη συμμετοχή των ιδιωτών στο PSI.

Η προθεσμία συμμετοχής στο PSI λήγει στις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης, αλλά, σύμφωνα με την προκήρυξη, το υπουργείο Οικονομικών έχει την ευχέρεια μέχρι και τις 17:00 (ώρα Ελλάδος) της Τετάρτης 7 Μαρτίου να παρατείνει την προθεσμία υποβολής προσφορών.
Κέρδος
Σημ.axinosp:Καλά πως κάνουν έτσι για 1 τρις. τα λαμόγια του IIF!!
Εδώ έχουν φουσκώσει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα με παράγωγα αξίας πάνω από 4 τετράκις δολάρια !!
9 Μάρτη ημέρα Παρασκευή θα το σκάσουν το κανόνι ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: