Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

FT :«Μάλλον αναπόφευκτη η ενεργοποίηση των CACs»


Η ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής ευθύνης (CAC) είναι μάλλον αναπόφευκτη, αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Financial Times, υπογραμμίζοντας ότι ακριβώς αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να αυξήσει τη συμμετοχή στο ελληνικό PSI, από 75% με 80% στο 90% με 95%. 

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές από την Αθήνα οι οποίες αναφέρουν ότι το ποσοστό της συμμετοχής μάλλον δεν θα ξεπεράσει το 75% - 80%, ενώ συμπληρώνει ότι «εάν όμως, ενεργοποιηθούν οι CAC τότε είναι πιθανό το ποσοστό συμμετοχής να ανέλθει στο 90%-95% και το PSI να ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα».
Aλλά βέβαια, τότε θα μιλούσαμε για "ολική χρεοκοπία"...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Σημ.axinosp:Άντε να τελειώνουμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: