Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

9 μήνες στο αναμορφωτήριο για ένα βαζάκι με πίκλες

Δικαστές έστελναν εφήβους στη φυλακή για μικροπαραπτώματα .
Ο «ζήλος» του δικαστή Τσαβαρέλα, όπως και αυτός του συναδέλφου του Μάικλ Κόναχαν, δεν άργησε να κινήσει τις υποψίες μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης νομικών συμβούλων. Έπειτα από σχετική έρευνα, αποδείχθηκε ότι σε ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων οι δύο δικαστές καταδίκασαν με υπερβολικές ποινές περίπου 2.000 νέους από 13 έως 18 ετών, οι οποίοι συχνά δικάζονταν χωρίς υπεράσπιση. Οι δύο δικαστές κατηγορήθηκαν για διαφθορά και αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι είχαν χρηματιστεί με 2,6 εκατ. δολάρια (2 εκατ. ευρώ) από δύο ιδιωτικά σωφρονιστικά καταστήματα για να τους στέλνουν «πελατεία». Την περασμένη εβδομάδα οι δύο διεφθαρμένοι δικαστές κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε 7 χρόνια κάθειρξη ο καθένας. «Μεταχειρίσθηκαν αυτά τα παιδιά σαν αντικείμενα και τα πέταξαν στη φυλακή για να κερδίσουν χρήματα», συνόψισε ο δικηγόρος Μπάρι Ντάιλερ, ο οποίος έχει κινήσει τη διαδικασία αποζημίωσης των θυμάτων....
2,3 εκατ. άτομα κρατούνται στις φυλακές των ΗΠΑ, που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό φυλακισμένων στον κόσμο
1,5 εκατ. είναι οι φυλακισμένοι στην Κίνα, η οποία όμως έχει τετραπλάσιο πληθυσμό από τις Ηνωμένες Πολιτείες
260 ιδιωτικά σωφρονιστικά καταστήματα υπάρχουν στις ΗΠΑ
100.000 είναι οι κρατούμενοι στις ιδιωτικές φυλακές
15.000 ανήλικοι φυλακίστηκαν το 2000 σε φυλακές ενηλίκων
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4503224&ct=2
Σημ.axinosp:Με 1ο εκατομμύρια που μπαινοβγαίνουν στις Αμερικάνικες Φυλακές και 4,5 εκατομμύρια ανέργους αυτή η χώρα παραείναι μια απέραντη φυλακή .

Δεν υπάρχουν σχόλια: