Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Κόπτεται για την Αν. Ευρώπη ο «Αμερικανός φίλος»

Νέα έκκληση στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, να βοηθήσουν τους φτωχούς «συγγενείς» της Ανατολικής, απηύθυνε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Ο Αμερικανός Ρόμπερτ Ζέλικ επισείει μάλιστα τον κίνδυνο νέου «διχασμού» της Ευρώπης και καλεί τις κυβερνήσεις να ενισχύσουν μέσω των εθνικών πακέτων στήριξης τις θυγατρικές των τραπεζών τους στην Ανατολική Ευρώπη.
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ», ο Ζέλικ ζητεί από τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες να μην αποσύρουν τα κεφάλαιά τους από τις ανατολικοευρωπαϊκές οι οποίες, όπως είπε, χρειάζονται -συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Τουρκίας- 120 δισ. δολάρια για τη χρηματοδότηση των τραπεζών τους.
«Εργαζόμαστε για λύση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανοικοδόμηση και την Ανάπτυξη, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το ΔΝΤ, αλλά δεν θα πετύχει αν τα δυτικοευρωπαϊκά κράτη δεν μας βοηθήσουν», δηλώνει ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Ορισμένες τράπεζες έχουν ήδη αποσύρει κεφάλαια από την Ανατολική Ευρώπη, εξαιτίας πιέσεων από τις αγορές στη χώρα προέλευσης αλλά πιθανότατα και των κυβερνήσεων, συμπληρώνει ο Ζέλικ.
«Με τον τρόπο αυτό η χρηματοδότηση των χωρών έχει περικοπεί. Θα το θεωρούσα τεράστια τραγωδία αν η Ευρώπη χωριζόταν ξανά στα δύο.
Κάτι τέτοιο πρέπει να αποτραπεί», τονίζει. «Αν τα εθνικά πακέτα για τις τράπεζες αντιτίθενται σε αυτό, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα για την ευρωπαϊκή ενοποίηση».
Ο Ζέλικ καλεί τις κυβερνήσεις να ανταλλάξουν απόψεις για τα εθνικά πακέτα στήριξης και να αντιμετωπίσουν τα διασυνοριακά τους προβλήματα, προσθέτοντας ότι το ΔΝΤ θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο στο θέμα αυτό.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=24583316
Σημ.axinosp:Ακόμη και τώρα που καταρρέει ή Αμερική , οι γενναίοι ηγέτες τη ΕΕ χέζονται στο όνομα Παγκόσμια Τράπεζα ! Αντί να πουν του Ζέλικ να πάει να πηδηχθεί , ακούν τον πρόεδρο της Αμερικάνικης Χρεοκοπημένης Παγκόσμιας Τράπεζας σαν αποσβολωμένοι !!
Τραβήξτε βρε ζώα τα κεφάλαιά σας και Παγκόσμια Τράπεζα και ΔΝΤ θα είναι παρελθόν για την Ευρώπη αυτοί οι χωροφύλακες των Αμερικάνων .
Η Ευρώπη προσπαθεί να ξεφύγει από την ύφεση που προκάλεσαν οι Αμερικάνοι και η Παγκόσμια Τράπεζα φοβάται μη πέσει η Ανατολική Ευρώπη στα νύχια της Ρωσικής Αρκούδας , βλέπεται θέλουν να είναι κάτω από τα δικά τους νύχια !!
Το θράσος των Αμερικάνων δεν έχει όρια , επειδή αυτοί ξέμειναν από λεφτά θέλουν οι Ευρωπαίοι να βάλουν τα λεφτά και αυτοί το Νταβατζιλίκι ! Ρε ουστ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: