Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Κρατικοποιείται μέσω FED η Citi;

Πιέσεις προκειμένου να υπάρξει νέα "ένεση" ρευστότητας από το αμερικανικό δημόσιο ασκεί η Citigroup, γεγονός το οποίο μπορεί να "καταλήξει" στην απόκτηση του 40% του ομίλου από την κρατική μηχανή των ΗΠΑ.
Όπως αναφέρουν οι "Financial Times", οι πιέσεις της Citi καταφθάνουν μετά την "ελεύθερη πτώση" της μετοχής της στη συνεδρίαση της Παρασκευής στη Wall Street, με καλά πληροφορημένες πηγές να σημειώνουν ότι η απόφαση των αμερικανικών αρχών θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων εβδομάδων.
Η όλη διαδικασία μπορεί να "επιταχυνθεί" σε περίπτωση που η μετοχή του ομίλου συνεχίσει να διολισθαίνει.
Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση της Παρασκευής στη Wall Street η μετοχή της Citi έχασε και το "ψυχολογικό στήριγμα" των 2 δολαρίων, καθώς έκλεισε στο επίπεδο του 1,95 δολαρίου σημειώνοντας ημερήσια πτώση 22,3%.
Ο τίτλος της Citi έχει χάσει το 93% της αξίας του σε διάστημα ενός έτους (Φεβρουάριος 2008 - Φεβρουάριος 2009), καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολο το μέλλον του άλλοτε συμβόλου του χρηματοπιστωτικού συστήματος των ΗΠΑ.
Η διοίκηση της Citi -πάντα σύμφωνα με τους "FT"- βρισκόταν σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις με τις αμερικανικές αρχές, προκειμένου να συνταχτεί ένα νέο σχέδιο βάσει του οποίου κράτος και μέτοχοι θα μπορούν να "μετατρέψουν" προνομιούχες μετοχές αξίας 75 δισ. δολαρίων σε κοινές μετοχές.
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/463365/ArticleNewsWorld.aspx
Σημ.axinospFED ήταν και είναι ιδιωτική .Ενας απο τους κύριους μετόχους της FED είναι η Citi .Αγοράζοντας η FED το 40% της City γίνεται και αυτή αυτόματα, "Zombi Bank" όπως και η Citi , τουτέστιν τέλος !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: