Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Hayman Advisors: "Ορατός ο κίνδυνος διάσπασης της Ευρωζώνης"

Κοντά στη διάλυση βρίσκεται η ευρωπαϊκή Οικονομική και Νομισματική Ένωση, υποστηρίζει η αμερικανική Hayman Advisors LP, η εταιρεία που κέρδισε 500 εκατ. δολ. στοιχηματίζοντας στην κατάρρευση της αμερικανικής αγοράς των subprime ενυπόθηκων δανείων, όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, ο Richard Howard, επικεφαλής Διεθνών Αγορών της Hayman Advisors, εκτιμά ότι η Γερμανία θα επιλέξει να ενισχύσει την οικονομία της και όχι άλλα κράτη-μέλη που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, όπως η Αυστρία, η Ιταλία και η Ισπανία.
"Αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει σε αθετήσεις χρεών, υποχρεώνοντας την Γερμανία να αποκηρύξει το ευρώ", αναφέρει ο ίδιος.
"Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι δεν υπήρχε πιθανότητα κατάρρευσης της subprime αγοράς, και το ίδιο υπάρχει τώρα για τη ζώνη του ευρώ", δηλώνει ο Howard και προσθέτει. "Δεν διαφαίνεται τέλος στην καθοδική σπείρα που έχουμε εισέλθει".
http://www.capital.gr/News.asp?id=686010
Σημ.axinosp:Άντε να τελειώνουμε με το κωλο-ευρώ επιτέλους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: