Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Η «Πώληση του Αιώνα» με συλλογές του Yves Saint Laurent

Μια από τις πιο σημαντικές ιδιωτικές συλλογές τέχνης στον κόσμο, που συνέλλεγαν πάνω από μισό αιώνα ο μύθος στο χώρο της μόδας, Yves Saint Laurent, και ο συνοδοιπόρος του, Pierre Berge, θα εκτεθεί στο κοινό προτού πωληθεί.
Μετά το θάνατο του Yves Saint Laurent τον περασμένο Ιούνιο στα 71 του χρόνια, ο Berge αποφάσισε να συμμετάσχει με 732 θησαυρούς, οι οποίοι κοσμούσαν τα σπίτια του ζευγαριού. Η δημοπρασία, που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Φεβρουαρίου, αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ.
Η συλλογή, που περιλαμβάνει έργα του Πικάσο, του Ματίς και του Μοντριάν, θα παρουσιαστεί στο Μεγάλο Παλάτι (Grande Palais) του Παρισιού. «Το κάνω αυτό χωρίς να μετανιώνω ή να νοσταλγώ», δήλωσε ο Berge και πρόσθεσε ότι ήταν ένα κοινό πάθος το οποίο πλέον έχει χάσει τη βαρύτητά του.
Σημ.axinosp:Απλά ξεμείναμε από φράγκα και πουλάμε τα ασημικά μας με στυλ !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: