Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Αφύπνιση των «ταύρων» στη Wall Street

24/02/09
Με θεαματικά κέρδη έκλεισε η αμερικανική αγορά, παρά τα αρνητικά macro, υποδεχόμενη μάλλον θετικά τις δηλώσεις του Ben Bernanke.
Πρωταγωνίστησαν Τράπεζες, Τεχνολογία, Ενέργεια.
Πτώση στις ευρωαγορές.
Στην κατάθεση του στην επιτροπή τραπεζικών θεμάτων της Γερουσίας, ο Πρόεδρος της Fed, Βen Bernanke, προσδιόρισε χρονικά την ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας στο 2010, υπό την αυστηρή προϋπόθεση της σταθεροποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος, τονίζοντας ότι η πλήρης η πλήρης αποκατάσταση της οικονομίας θα χρειαστεί δύο με τρία χρόνια.
Παράλληλα, ο κ. Bernanke υπογράμμισε πως δεν υπάρχει πρόθεση κρατικοποίησης των τραπεζών και πως τα κυβερνητικά μέτρα είναι στη σωστή κατεύθυνση για την εξυγίανση των τραπεζικών ιδρυμάτων, δήλωση που ελήφθη θετικά από την αγορά όπως σημείωναν αναλυτές....
...Συνεχίστηκε, ακόμα, η ανάκαμψη των τραπεζών αφού από τη μια πλευρά οι χαμηλές αποτιμήσεις και από την άλλη η απομάκρυνση των σεναρίων κρατικοποίησης οδήγησαν σε κέρδη τις Citigroup (+21%) και Bank of America (+20%)...
...Ο Dow Jones ενισχύθηκε 3,32% στις 7350,94 μονάδες, ο S&P 4,01% στις 773,14 μονάδες και ο Nasdaq 3,90% στις 1441,83 μονάδες..
http://www.euro2day.gr/markets/usa/140/articles/464965/ArticleMarketsUsaEurope.aspx
Σημ.axinosp:Να δούμε τι θα λένε οι αναλυτές στις επόμενες μέρες για την επερχόμενη βουτιά της Wall Street . Θα μιλάνε τότε για ισχνές αγελάδες αντί για ταύρους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: