Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Romer: Τα αποτελέσματα του σχεδίου Ομπάμα θα φανούν σύντομα

Εξαιρετικά αισιόδοξη εμφανίζεται η οικονομική διευθύντρια του Λευκού Οίκου, Christina Romer, στις σημερινές της δηλώσεις, για την αποτελεσματικότητα του σχεδίου των 800 δισ. δολαρίων που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση Ομπάμα.
Συγκεκριμένα δήλωσε πως το πακέτο είναι ικανό να επανενεργοποιήσει την κατανάλωση και να βοηθήσει την τραπεζική ''βιομηχανία'', λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση είναι όπως ''ένας γονιός βοηθάει το παιδί του να μεγαλώσει''. Τέλος, η Romer δήλωσε ότι αν και μερικές πλευρές του σχεδίου φαίνονται ανεφάρμοστες με την πρώτη ματιά, στην πορεία θα διαφανεί ότι αυτές οι πλευρές ήταν αυτές που έλειπαν από τα προηγούμενα σχέδια.
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=202814
Σημ.axinosp:Ενας γονιός αγαπητή κ.Romer βοηθάει όλα τα παιδιά του να μεγαλώσουν .
Δεν ταίζει μόνο το ένα (Τράπεζες) και τα άλλα (290 εκατομύρια Αμερικανοί) τα αφήνει στην πείνα και την ένδεια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: