Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Αλ. Αλαβάνος: Οι τράπεζες να σταματήσουν να προκαλούν

Ευθύνες για την οικονομική κρίση καταλόγισε στις τράπεζες ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, μετά τη σημερινή συνάντησή του με αντιπροσωπεία της ΟΤΟΕ, καλώντας τις μάλιστα «να σταματήσουν να προκαλούν» και να ανταποκριθούν στις καινούριες συνθήκες.
Τόνισε επίσης πως η Τράπεζα της Ελλάδος «πρέπει να σταματήσει να προκαλεί, η οποία υπερέβη κάθε άλλον, τη στιγμή που ζητάει 3% όριο ελλείμματος, ακόμη και για το 2009».
Ο κ. Αλαβάνος κάλεσε την κυβέρνηση «να απαιτήσει -και όχι να περιμένει ελεημοσύνη- την εγγύηση από την ΕΕ μέσω ομολόγων ή ειδικού ταμείου για τον δανεισμό της χώρας μας»
Ζήτησε τέλος την εθνικοποίηση της Εθνικής Τράπεζας και απολογισμό σχετικά με τη διάθεση των 28 δισ. ευρώ στις τράπεζες.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/23/1633109.htm
Σημ.axinosp:Ο κ. Αλαβάνος ή άσχετος είναι ή λαϊκίζει ασύστολα όταν μας λέει ότι προκαλούν οι Τράπεζες .Στο καπιταλισμό κυβερνάει το χρήμα , δηλαδή οι Τράπεζες κ. Αλαβάνε .Όσο για τον πρωθυπουργό μας τον Αλμούνια όπως είπατε στη βουλή τις προάλλες σας θυμίζω το σύνθημα του ΚΚΕ εσωτερικού τότε "Ναι στην ΕΟΚ των Εργαζομένων ¨ το 1979 όταν υπογράφαμε στο Ζάππειο τη Ένταξη στην ΕΟΚ , αργότερα τη συνθήκη του Μάαστριχ κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: