Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

"Καταρρέει" το ουκρανικό νόμισμα μετά την προειδοποίηση της Moody’s

Σημαντικές απώλειες καταγράφει το ουκρανικό νόμισμα (γρίβνια), σημειώνοντας νέο ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου, έπειτα απ’ την προειδοποίηση της Moody’s ότι μπορεί να υποβαθμίσει την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ουκρανίας λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας που πλήττει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της χρηματοοικονομικής κρίσης.
Το νόμισμα χάνει 3,4%, υποχωρώντας στα 9,26 δολ.
Το ιστορικό χαμηλό που σημειώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου ήταν στα 9,78 γρίβνια ανά δολάριο.Η Moody’s εξετάζει εκ νέου εάν θα υποβαθμίσει την πιστοληπτική αξιολόγηση Β1 της Ουκρανίας, τέσσερις κατηγορίες χαμηλότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα.
Το γρίβνια έχει χάσει σχεδόν το 50% της αξίας του έναντι του δολαρίου κατά τους τελευταίους έξι μήνες καθώς η μειωμένη ζήτηση εξαγωγών και η έλλειψη ξένης χρηματοδότησης έριξε την Ουκρανία σε ύφεση για πρώτη φορά έπειτα από μία δεκαετία.
Η κατάσταση δυσχεραίνει λόγω της πολιτικής διαμάχης μεταξύ του Προέδρου Viktor Yushchenko και της πρωθυπουργού Yulia Timoshenko, που έχει σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση λήψεως αποφάσεων για την ανάκαμψη της οικονομίας και θέτοντας σε κίνδυνο τη χρηματοδότηση ύψους 16,4 δις δολ. απ’ το ΔΝΤ, σύμφωνα με τη Moody’s.
http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=21&la=1&artid=68674&catid=13
Σημ.axinosp:Ναι τη Moody’s περίμενε να καταρεύσει η Ουκρανία τρομάρα σας !!
Κάποιοι νομίζουν ότι η Moody’s είναι σαν τον μάντη Κάλχα και ότι πεί αυτόματα γίνεται , δεν είναι όμως έτσι , γιατί τόσα χρόνια η Moody’s που γράφει για την Ελλάδα μας έχει καταρεύσει άπειρες φορές και πολύ πρίν την Ευρωζώνη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: