Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ο δήμαρχος θα μηνύει τους δημότες του

Σε μια προσπάθεια εκφοβισμού των κατοίκων και των κινημάτων της Αθήνας, ο κ. Κακλαμάνης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι στο εξής σκοπεύει να υποβάλλει μηνύσεις εναντίον όσων επιτροπών κατοίκων καταφέρονται εναντίον του δήμου με ψέματα, είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία τους, «για δυσφήμηση της πόλης των Αθηνών».
Σημειώνεται πάντως ότι ο δήμαρχος εδώ και ένα μήνα δεν έχει δημοσιοποιήσει τις διαδικασίες ανάθεσης του γκαράζ στο παρκάκι των οδών Κύπρου και Πατησίων, ενώ ξεχνά ότι είναι υπόλογος στη Δικαιοσύνη για την κοπή δένδρων, ύστερα από μήνυση του Δασαρχείου Αθηνών.
Χορηγοί – Πάρκινγκ – Ελεύθεροι Χώροι
«Πολύ πριν από μένα, αυτή τη σκέψη την είχε διατυπώσει ο Αντώνης Τρίτσης. Σήμερα είναι ακόμη πιο επίκαιρη. H Αθήνα είναι μια «γερασμένη πόλη» από άποψη πολυκατοικιών. Οι παλαιοί ευεργέτες έκτιζαν, θα ψάξουμε να βρούμε σημερινούς ευεργέτες όχι για να κτίσουν αλλά για να αγοράσουν χώρους ή οικοδομές για τον δήμο προκειμένου να τους μετατρέψουμε σε ελεύθερους χώρους ή γκαράζ ή και τα δύο. Ο στόχος δεν είναι «ονειρικός», είναι εφικτός. Δεν πρόκειται να θέσω στο περιθώριο τους πλούσιους δημότες αυτής της πόλης. Έχω αρχίσει συναντήσεις μαζί τους, αναπτύσσοντας ένα σχέδιο «χορηγιών» για την Αθήνα.»
(Τα Νέα, 2 Μαΐου 2006)
Σημ.axinosp:Δυστυχώς οι δήμαρχοι της Αθήνας είναι η εικόνα του εαυτού μας στο καθρέπτη .
Καλά να πάθουμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: