Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Στο «στόχαστρο» η άθληση των ευρωβουλευτών

Οι ευρωσκεπτικιστές βάλλουν κατά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λίγους μήνες πριν από τις ευρωεκλογές, με αφορμή σχέδιο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σώματος στις Βρυξέλλες.
Η ομάδα «Libertas» εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία καυτηριάζει την «απόφαση» του Ευρωκοινοβουλίου να κατασκευάσει «πολυτελές αθλητικό κέντρο», το οποίο θα κοστίσει 9 εκατ. ευρώ, αποκλειστικά για τους ευρωβουλευτές και τους υπαλλήλους.
«Σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης και αύξησης της ανεργίας» αυτή θα είναι η χρήση των χρημάτων των Ευρωπαίων φορολογούμενων από τους ευρωβουλευτές, αναφέρει η «Libertas», επικεφαλής της οποίας είναι ο Μπέρτλαντ Γκάρνλεϊ, υπεργολάβος του αμερικανικού Πενταγώνου, που πρωτοστάτησε στο «όχι» των Ιρλανδών κατά της Συνθήκης της Λισαβόνας. Πηγές του Ευρωκοινοβουλίου διευκρίνισαν ότι πράγματι το προεδρείο του Σώματος συζήτησε αυτήν την εβδομάδα το θέμα της επέκτασης του ήδη υπάρχοντος αθλητικού κέντρου για τους ευρωβουλευτές και τους υπαλλήλους, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική απόφαση.
Επιπλέον, επισήμαναν ότι η επέκταση του εν λόγω κέντρου (γυμναστήριο, πισίνα, φίτνες) δεν θα επιβαρύνει τους Ευρωπαίους φορολογούμενους, δεδομένου ότι παρακρατείται για την είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις ένα ποσόν από τις αποδοχές των ευρωβουλευτών.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=67892
Σημ.axinosp:Κάποτε η ΕΕ για μας τους Έλληνες στη δεκαετία του ογδόντα σήμαινε νέες ιδέες ευρωπαϊκές , ελευθερία απεξάρτηση από την Αμερική οικονομική και πολιτική ,σήμαινε γενικά κάτι το προοδευτικό , το καινούργιο γιαυτό σε όλα τα γκάλοπ της ΕΕ οι Έλληνες έδειχναν εμπιστοσύνη σ' αυτό το θεσμό . Τώρα με αυτά που ακούμε στις ειδήσεις όσο πάει γυρίζουμε την πλάτη στην ΕΕ νιώθοντας αρκετά προδομένοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: