Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

''Σκοτώστε'' τις μετοχές της Bank on America

Στοιχήματα παίζονται στους κύκλους της Wall Street ότι η επόμενη τράπεζα που θα χρειαστεί την παρέμβαση της κυβέρνησης για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της θα είναι η Bank on America. Λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι το 26% της Citigroup περνά στα χέρια του κράτους, πλήθος αναλυτών συμβούλευαν να ''σκοτώσουν'' κοινές και προνομιούχες μετοχές της Bank on America, διότι είναι η ''επόμενη στη γραμμή'' (''next in line''). Σύμφωνα με τους αναλυτές, η BofA θα χρειαστεί περίπου 100 δισ. δολάρια μέσα στις επόμενες 100 μέρες, επιπλέον από τα 45 δισ. δολάρια που έχει λάβει μέχρι τώρα από την κυνέρνηση.
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=202823
Σημ.axinosp:Καταρέοντας η Bank on America θα καταρεύσει και η VISA με τις πιστωτικές κάρτες της και τα ΑΤΜ .Φαντάζεστε τι θα πάθουν τα δεκάδες εκατομύρια ανθρώπων που χρησιμοποιούν την πιστωτική κάρτα αυτή και δεν θα μπορούν να την χρησιμοποιούν στις καθημερινές τους ανάγκες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: