Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΡΩΣ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ?

...Πριν λίγους μήνες, κυβερνητικοί παράγοντες και ο πρωθυπουργός διαβεβαίωναν ότι την Ελλάδα δεν την αγγίζει η κρίση και ότι η οικονομία μας αντέχει.
Τώρα, σήμερα, τρέχουν και δεν φτάνουν να ετοιμάσουν σχέδια εξόδου και αντιμετώπισης της κρίσης, ενώ οι ευρωνταβαντζήδες πιέζουν και απειλούν με κυρώσεις.
Με λίγα λόγια πάλι με τη μούρη στο χώμα θα την βγάλουμε και φέτος και του χρόνου, ενώ φως στο τούνελ θα δούμε του αγίου πούτσου ανήμερα.
Θυμάμαι κι εκείνον τον Παπαδόπουλο να μας παραμυθιάζει : "με το ευρώ καλύτερα" και φουντώνω.
Και μπορεί στην ευρώπη ο θρύλος να μας κέρασε πάλι πίκρα, όμως ας είναι καλά ο Σάκης που με την, γιά άλλη μιά φορά, υπερήφανη νίκη του εχτές το βράδυ, έφερε λίγο χαμόγελο στα χείλη μας.
Αυτός και η Πετρούλα είναι οι μοναδικές μας χαρές τον τελευταίο καιρό. Να είναι καλά τα παιδιά.
Καταγγέλλω από αυτό εδώ το βήμα αυτές τις παλιοκαριόλες τους βενζίνάδες που άρχισαν ξανά να μου ροκανίζουν το μισθό.
Η αμόλυβδη και πάλι στο ένα ευρώ (και βάλε) ενώ η τιμή του βαρελιού έχει πιάσει πάτο !
Άσε που τα κωλάρχιδα κλέβουν και η μισή βενζίνη που σου βάζουν είναι αέρας κοπανιστός. Εντάξει η αγορά είναι ελεύθερη και μπορούν να πουλάνε όσο γουστάρουν.
Αν υπήρχαν όμως σοβαρά υπουργεία και υπουργοί θα έλεγαν, έτσι είστε ρε μουνόπανα, από εδώ και στο εξής θα σας γαμήσουμε στους ελέγχους, ποσοτικούς, χημικούς, φορολογικούς, αγορανομικούς, ασφαλείας και δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε ανάσα μέχρι να πέσει το λίτρο στα 50 λεπτά.
Αλλά στ' αρχίδια τους έτσι κι αλλιώς οι βενζίνες στις λιμουζίνες τους είναι πληρωμένες από τους μαλάκες. Εμάς δηλαδή.
http://kolotrixes.blogspot.com/2009/02/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: