Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ελέγχους του χρηματοπιστωτικού συστήματος ζητούν Ευρωπαίοι ηγέτες

Μετά από συνεδρίαση τους στο Βερολίνο οι ηγέτες των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών οικονομιών συμφώνησαν ότι όλες οι χρηματοπιστωτικές αγορές και τα προϊόντα τους θα πρέπει να υπόκεινται σε κυβερνητικούς ελέγχους.
Στόχος της συνεδρίασης ήταν η κοινή προσέγγιση στην διεθνή οικονομική κρίση ενόψει της συνόδου κορυφής της Ομάδας των 20 που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο.
«Καμία χρηματαγορά, χρηματοπιστωτικό προϊόν, ή μέτοχος δεν θα πρέπει να αποφεύγει ελέγχου», καταλήγουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες.
Επίσης ζήτησαν τον διπλασιασμό των κονδυλίων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πρόληψη μελλοντικών κρίσεων και ζήτησαν κυρώσεις για καταφύγια φοροδιαφυγής που επιτρέπουν σε πλούσιους να προστατεύουν τις περιουσίες τους από την φορολόγηση.
Σημ.axinosp:Μας δουλεύουν ψιλό γαζί αυτοί οι "ηγέτες" της ΕΕ όλο θα ,θα ,θα .
Τόσα χρόνια που ήσασταν να ελέγχετε τα πιστωτικά ιδρύματα ;;
Όσο για τους παγκόσμια φορολογικούς τραπεζικούς παραδείσους με τις καταθέσεις των πλουσίων μην τους "κυρώσετε" πολύ γιατί θα κλαίνε από τα γέλια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: