Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΗΠΑ: Νέες καταρρεύσεις περιφερειακών τραπεζών

"Λουκέτο" σε δύο ακόμη αμερικανικές τράπεζα έβαλε η Ομοσπονδιακή Αρχή Ασφάλισης Καταθέσεων των ΗΠΑ (FDIC) ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ιδρυμάτων που κλείνουν από την αρχή του έτους στα 16.
Οι πολιτειακές αρχές έκλεισαν την Security Savings Bank of Henderson, (Νεβάδα) και την Heritage Community Bank of Glenwood, (Ιλινόις) με συνδυασμένα πάγια ύψους 471,2 εκατ. δολ. ενώ FDIC διορίστηκε διαχειριστής.
Η Bank of Nevada στο Λας Βέγκας θα αναλάβει τις καταθέσεις της Security Savings που φτάνουν τα 175,2 εκατ. δολ., ενώ η MB Financial Bank of Chicago θα αναλάβει τις καταθέσεις της Heritage Community ύψους 218,6 εκατ. δολ.
"Η FDIC θα συνεχίσει να ασφαλίζει τις καταθέσεις των τραπεζών. Σε αυτό το πλαίσιο δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τους καταθέτες να αλλάξουν τις τραπεζικές τους υπηρεσίες προκειμένου να διατηρήσουν ασφαλισμένες τις καταθέσεις τους", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της FDIC.
Η FDIC έκλεισε συνολικά 25 τράπεζες το 2008, με τις Washington Mutual Inc και IndyMac Bank Inc να αποτελούν τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα που κατέρρευσαν το περασμένο έτος.
http://www.capital.gr/news.asp?id=686542
Σημ.axinosp:Με τον ήλιο τα βγάζουμε , με τον ήλιο τα βάζουμε ,τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: