Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

«Πνέει τα λοίσθια» το καπιταλιστικό σύστημα, λέει ο Ιρανός πρόεδρος

Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε σήμερα στους ηγέτες που μετέχουν σε περιφερειακή σύνοδο με θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία διεξάγεται στην Τεχεράνη, ότι το καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης.
Κατά την έναρξη της μονοήμερης συνόδου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας (ECO), στον οποίο μετέχουν δέκα χώρες, ανάμεσά τους η Τουρκία, το Πακιστάν και άλλες γειτονικές με το Ιράν χώρες, ο Αχμαντινετζάντ πρότεινε να χρησιμοποιείται ένα «κοινό νόμισμα» στις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των χωρών-μελών.
"Μετά την κατάρρευση της κλειστής σοσιαλιστικής οικονομίας, η καπιταλιστική οικονομία βρίσκεται και εκείνη στο χείλος της κατάρρευσης», είπε ο Αχμαντινετζάντ στην ομιλία του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.
«Η φιλελεύθερη οικονομία και η ελεύθερη αγορά απέτυχαν», είπε ο Ιρανός πρόεδρος, ο οποίος επικρίνει συχνά τη Δύση.
Το Ιράν, η Τουρκία και το Πακιστάν είναι ιδρυτικά μέλη του Οργανισμού, ο οποίος ιδρύθηκε το 1985 και σήμερα περιλαμβάνει επτά ακόμη χώρες της περιοχής, ανάμεσά τους και το Αφγανιστάν.
Στη σύνοδο της Τεχεράνης αναμένεται να συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να ενισχυθεί το εμπόριο και η οικονομική συνεργασία σε μια περιοχή, που διαθέτει μεγάλα ενεργειακά αποθέματα.
Ο Αχμαντινετζάντ έκανε μια σειρά από προτάσεις, μεταξύ των οποίων τη δημιουργία μιας τράπεζας ανάπτυξης και εμπορίου του ECO και νομισματική συνεργασία.
«Πρέπει να σχεδιαστεί η διαδικασία της απόκτησης ενός κοινού νομίσματος για το εμπόριο και τις συναλλαγές μεταξύ των μελών και μελλοντικά με άλλες χώρες και γείτονες», είπε .
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_11/03/2009_270658
Σημ.axinosp:Πόσο δίκιο είχε ο Καντάφι που στα 1992 βλέποντας μαζί με όλο τον Πλανήτη τις ταραχές στο Los Angeles είχε δηλώσει , ότι μετά την πτώση του Κομουνισμού θα έλθει και η σειρά του Καπιταλισμού . Βέβαια τότε κανείς δεν τον είχε πάρει στα σοβαρά αλλά δυστυχώς ο χρόνος τον δικαιώνει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: