Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Η Γαλλία θα δεχτεί μετανάστες από τη Μάλτα

Η κυβέρνηση της Γαλλίας υποσχέθηκε να δεχθεί άλλη μια ομάδα 100 προσφύγων από την Μάλτα την επόμενη χρονιά, πλέον των 99 που συμφώνησε να απορροφήσει από τη νήσο της Μεσογείου, που αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα λόγω της μετανάστευσης.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Μάλτα ο Γάλλος υπουργός Μετανάστευσης Ερίκ Μπεσόν κάλεσε και τις υπόλοιπες χώρες - μέλη της ΕΕ να ακολουθήσουν το γαλλικό παράδειγμα. "Δεν μπορούμε να επιβάλουμε τίποτε, αλλά τους ζητώ να μας ακολουθήσουν. Ήλθα εδώ συμβολικά, για να δείξω στους συναδέλφους μου στην ΕΕ το πώς μπορούμε αποτελεσματικά να μοιραστούμε τα βάρη", είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μπεσόν είπε επίσης ότι η Γαλλία θέλει να εντείνει την "πίεση" στους λαθρέμπορους σάρκας, οι οποίοι όπως σημείωσε γίνονται όλο και πιο επαγγελματίες.
Η ομάδα των 99 προσφύγων θα αναχωρήσει από το έδαφος της Μάλτας στις 9 Ιουλίου. Η υποδοχή τους στη Γαλλία αποτελεί μέρος πιλοτικού προγράμματος στο οποίο συμφώνησαν οι ηγέτες της ΕΕ νωρίτερα τον Ιούνιο. Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Κύπρου και της Μάλτας ζήτησαν η συμφωνία για την αντιμετώπιση του προβλήματος της μετανάστευσης να είναι δεσμευτική, κάτι που συνάντησε την άρνηση των υπολοίπων χωρών.
Η Μάλτα έχει καλέσει επανειλημμένως άλλες χώρες της ΕΕ να δεχθούν ορισμένους από τους μετανάστες που φθάνουν στη νήσο, αλλά οι αντιδράσεις υπήρξαν ιδιαίτερα επιφυλακτικές.
Σημειώνεται ότι πάνω από 9.000 επίδοξοι μετανάστες έφθασαν στις ακτές του πυκνοκατοικημένου νησιού των 400.000 κατοίκων τα τελευταία έξι χρόνια. Πάντως τους τελευταίους μήνες σημειώνεται απροσδόκητη μείωση των αφίξεων.
http://www.skai.gr/articles/news/world/ΗΓαλλίαθαδεχτείμετανάστεςαπότηΜάλτα/
Σημ.axinosp:Από τους 27 της ΕΕ οι 4 τρώνε το "πακέτο" της λαθρομετανάστευσης με όλα τα κοινωνικά , πολιτικά , οικονομικά αποτελέσματα που συνεπάγονται από αυτό το φαινόμενο και οι υπόλοιποι μιλούν για τις ποικιλίες του κρασιού , για τα δικαιώματα των ζώων που χρησιμοποιούνται σε πειράματα , για το μέγεθος των αγγουριών και ότι άλλη μαλακία μπορείτε να φανταστείτε , μπορούν να συζητούν για χρόνια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: