Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Αλληθινά ποσοστά κομμάτων στις Ευρωεκλογές




http://redduckling.blogspot.com/2009/06/blog-post_09.html
Σημ.axinosp:Πριν μερικά χρόνια τη δεκαετία του 80 όταν αρνιόσουν να ψηφίσεις ήταν συνυφασμένη η επιλογή σου αυτή , με αναρχικούς, χουντικούς ανώριμους φυλακισμένους , άρρωστους σε νοσοκομείο και ότι άλλο μπορεί να χωρέσει ο νους σας.
Άσε που κινδύνευες να μην βγάλεις διαβατήριο , για να μην πούμε για δουλειά στο δημόσιο. Όταν μιλούσες για την απάτη των εκλογών και του κατεστημένου πολιτικού πολιτικού συστήματος ένα μειδίαμα στα χείλη, υπήρχε των περισσοτέρων και με περισπούδαστο ύφος σου ανέλυαν τα οφέλη και τις στρατηγικές των κομμάτων και της εκάστοτε κυβέρνησης .Από τις εκλογές του 2004 και μετά το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων άρχισε να εμφανίζεται μια αυθόρμητη τάση, που άρχισε να αμφισβητεί τους δύο μονομάχους της πολιτικής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ . Με τις πυρκαγιές του 2007 "εμφανίζεται" από το πουθενά το κίνημα των Blogers που από μόνο του με δύο μεγάλες συγκεντρώσεις πετάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλους τους καθοδηγητές των κομμάτων και τα κομματόσκυλά τους . Οι πρώτες μαζικές μούντζες προς την μεριά του κοινοβουλίου είναι γεγονός !!Δύο χρόνια μετά το κίνημα των Blogers τα βάζει με όλο το πολιτικό φάσμα καλώντας για αποχή και μπάνια στη παραλία αντί για ψήφο στις Ευρωεκλογές . Μια βδομάδα μετά ολόκληρο το κοινοβουλευτικό σκυλολόι δεξιό κεντρώο και αριστερό δεν έχει συνέλθει ακόμα και συνεχίζει να βρίζει τους ψηφοφόρους για την μεγαλειώδη αποχή τους . Μερικοί δημοσιοκάφροι "αναλυταράδες" και στελέχη των εταιρειών δημοσκοπήσεων επειδή δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στα κόμματα που τους πληρώνουν τους παχυλούς μισθούς τους δηλώνουν ότι η ψήφος ήταν χαλαρή και άλλες τέτοιες μπούρδες . Την επόμενη φορά πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα , θεμιτά και αθέμιτα , για να μηδενίσουν τρόπος του λέγειν το φαινόμενο της αποχής . Το παρόν πολιτικό σύστημα πνέει τα λοίσθια και αυτοί απειλούν ακόμα και με Ευρωστρατό στην διογκούμενη πολιτική αναταραχή που θα έλθει από το φθινόπωρο . Εδώ είμαστε και η Ιστορία θα καταγράψει τις επιλογές τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: