Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ιαπωνία: Μέτρα κατά της Citigroup αποφάσισε η FSA

ΤΟΚΙΟ (Dow Jones) – Οι ιαπωνικές ρυθμιστικές αρχές αποφάσισαν να αναστείλουν ορισμένες δραστηριότητες της Citibank Japan Ltd. στον τομέα της λιανικής, κατηγορώντας την εταιρεία πως δεν κάνει αρκετά για να αντιμετωπίσει το ζήτημα του ξεπλύματος χρήματος.

Η Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSA) ανέστειλε όλες τις δραστηριότητες πωλήσεων του λιανικού κλάδου της τράπεζας, συμπεριλαμβανόμενης της διαφήμισης, από τις 15 Ιουλίου έως τις 14 Αυγούστου.

Η FSA ανακοίνωσε ότι η εποπτεία της Citibank στις συναλλαγές, περιλαμβανόμενων πιθανών συναλλαγών με εγκληματικές οργανώσεις ή άλλες αντικοινωνικές ομάδες, είναι ανεπαρκής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι ιαπωνικές ρυθμιστικές αρχές στρέφονται κατά της Citibank για θέματα ξεπλύματος χρήματος από τον Σεπτέμβριο του 2004, όταν και πάλι η FSA είχε αποφασίσει την αναστολή ορισμένων δραστηριοτήτων της τράπεζας.

http://www.capital.gr/News.asp?id=764185

Σημ.axinosp:Ένα μεγάλο μπράβο στην μεγαλύτερη Τράπεζα του κόσμου την Citibank !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: