Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Βαρύ πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Κοινοτικό πρόστιμο συνολικού ύψους 244,2 εκατ. ευρώ, επιβλήθηκε στη χώρα μας για κακοδιαχείριση αγροτικών ενισχύσεων.

Η απόφαση ελήφθη μετά από ελέγχους που διενήργησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον τομέα του ελαιολάδου, του βαμβακιού, της σταφίδας και των εσπεριδοειδών την περίοδο 1999-2004.

Την τελευταία δεκαετία τα συνολικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας για κακοδιαχείριση αγροτικών ενισχύσεων υπερβαίνουν το 1,5 δισ. ευρώ.

"Το πρόστιμο των 244 εκατ. ευρώ της ΕΕ, αφορά την περίοδο, που στη διακυβέρνηση της χώρας ήταν το ΠΑΣΟΚ", δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σωτήρης Χατζηγάκης και υπογράμμισε ότι "η κυβέρνηση, με συνέπεια θα ολοκληρώσει το σύστημα του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Επιδοτήσεων (ΟΣΔΕ), ώστε οι επιδοτήσεις να πηγαίνουν στους πραγματικούς αγρότες. Όσοι, δε, συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μεθόδους, που βαίνουν σε βάρος του αγροτικού κόσμου θα στέλνεται στον εισαγγελέα".
skai.gr
Σημ.axinosp:Δηλαδή ρε Χατζηγάκη ζήτησες τα λεφτά πίσω από τους Πασόκους Υπουργούς που τα έδωσαν χαριστικά σε υμέτερους ; ΟΧΙ, αφού τα παραγράψατε όλα τα αδικήματα με το κλείσιμο της Βουλής παλιολαμόγια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: