Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Διεθνής εργασιακή κρίση για τα επόμενα 8 χρόνια

Ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας, προειδοποιεί ότι ο πλανήτης ζει μια διεθνή εργασιακή κρίση που θα μπορούσε να διαρκέσει χρόνια.Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού, Χουάν Σομάβια, δήλωσε ότι η διεθνή κοινότητα πρέπει να δημιουργήσει 300 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας μέχρι το έτος 2015 για να αποτρέψει την αύξηση των ποσοστών ανεργίας.
Αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «η κατάσταση κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση». Ο κ. Σομάβια προειδοποίησε ότι αν ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας δεν αυξήσουν την δημιουργία θέσεων εργασίας, η διεθνής κρίση θα διαρκέσει μέχρι και 8 χρόνια ακόμη.

Στο μεταξύ, η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, προειδοποιεί ότι καίριας σημασίας Κεντρικές Τράπεζες υιοθετούν εξαιρετικά επιθετική πολιτική, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα χρηματοπιστωτική κρίση. Στόχος των σχολίων της κ. Μέρκελ ήταν η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, η Τράπεζα της Αγγλίας και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σε ομιλία της η Γερμανίδα Καγκελάριος ζήτησε απ’ τα εν λόγω ιδρύματα να επιστρέψουν σε μια «πολιτική λογικής», όπως είπε και προειδοποίησε ότι η τρέχουσα προσέγγιση των ιδρυμάτων αυτών θα οδηγήσει σε άλλη μια χρηματοπιστωτική κρίση σε 10 χρόνια από τώρα.

http://www.voanews.com/greek/2009-06-04-voa1.cfm
Σημ.axinosp:Βρε τους άπιστους Θωμάδες αφού οι Οικονομολόγοι το είπαν ξεκάθαρα η κρίση πάει τελείωσε , ξούτ παλιοκρίση , γιατί δεν τους πιστεύετε ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: