Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ING: Πουλά πάγια, αποχωρεί από 10 χώρες

Την έξοδό του από τις 10 εκ των 48 χώρων στις οποίες δραστηριοποιείται ανακοίνωσε ο ολλανδικός χρηματοοικονομικός όμιλος ING ο οποίος παράλληλα σχεδιάζει να πουλήσει 10 έως 15 δραστηριότητες στο διάστημα των επόμενων 3 με 5 ετών, σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου, Jan Hommen.

Στο πλαίσιο παρουσίασης σε συνέδριο της Goldman Sachs στη Φρανκφούρτη, ο Hommen επιβεβαίωσε το στόχο του ομίλου να αυξήσει τα κεφάλαιά του κατά 6 έως 8 δισ. ευρώ μέσω πώλησης παγίων.

Υπενθυμίζεται ότι η ING, η οποία έλαβε οικονομική ενίσχυση 10 δισ. ευρώ από την ολλανδική κυβέρνηση τον Οκτώβριο, έχει παρουσιάσει σχέδιο για μείωση των στοιχείων του ενεργητικού το οποίο περιλαμβάνει επίσης εκτιμήσεις για έσοδα και για δραστηριότητες που θα πουληθούν.

Ωστόσο, η διοίκηση του ομίλου δεν έχει δώσει έως τώρα λεπτομέρειες αναφορικά με την πώληση παγίων, πέρα από το ότι έχουν παρουσιαστεί πιθανοί ενδιαφερόμενοι.

Οι αποεπενδύσεις αναμένεται να έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση των δραστηριοτήτων του χαρτοφυλακίου της ING στις 50 από 60.
http://www.capital.gr/news.asp?id=749632
Σημ.axinosp:Πάνε και τα συμβόλαια , τζάμπα πλήρωνε ο κοσμάκης για καλλύτερη ασφάλιση από τα ράτζα του ΙΚΑ με την κατάρευση της ING !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: