Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ευρωζώνη: Σε αρνητικό έδαφος ο πληθωρισμός για πρώτη φορά

Της Ilona Billington

ΛΟΝΔΙΝΟ (Dow Jones) – Σε αρνητικό έδαφος υποχώρησε για πρώτη φορά από την έναρξη καταγραφής των στοιχείων τον Ιανουάριο του 1997 ο ετήσιος πληθωρισμός της Ευρωζώνης τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία της Ε.Ε., Eurostat, ο ετήσιος δείκτης τιμών καταναλωτή υποχώρησε 0,1% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2008. Το Μάιο ο ετήσιος πληθωρισμός παρέμεινε σταθερός.

Παρά το γεγονός ότι η πτώση του πληθωρισμού αναμενόταν, οικονομολόγοι σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires ανέμεναν να διαμορφωθεί στο -0,2%.

Ο ετήσιος πληθωρισμός παρέμεινε κάτω του στόχου του 2% της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ωστόσο, η ΕΚΤ είχε ανακοινώσει πρόσφατα πως αναμένει πτώση του δείκτη τιμών καταναλωτή για αρκετούς μήνες πριν επιστρέψει σε θετικό έδαφος μέχρι το τέλος του έτους.

Επιπλέον στοιχεία υποδηλώνουν πως ο πληθωρισμός θα συνεχίσει να υποχωρεί για αρκετό καιρό. Στη Γαλλία, ο δείκτης τιμών παραγωγού υποχώρησε κατά 0,2% σε μηνιαία βάση και κατά 6,7% σε ετήσια, αν και η στατιστική υπηρεσία ανέμενε πτώση κατά 7,8%.

Στην Ιταλία ο δείκτης τιμών παραγωγού υποχώρησε κατά 0,2% σε μηνιαία βάση και κατά 6,1% σε ετήσια, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη πτώση από τον Ιανουάριο του 2006.

http://www.capital.gr/News.asp?id=766144
Σημ.axinosp:Άρχισαν τα όργανα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: