Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Η Travelers αντικαθιστά την Citigroup στον Dow

Ένα ακόμη κεφάλαιο στην ιστορία της «αποκαθήλωσης» της Citigroup, μιας από τις ισχυρότερες τράπεζες της Αμερικής, γράφτηκε την Δευτέρα, όταν η επιχείρηση εκδιώχθηκε από την δείκτη των αμερικανικών blue chips, τον Dow Jones Industrial Average, και θα αντικατασταθεί από την ασφαλιστική Travelers, μια εταιρία με την οποία η Citigroup έκανε «αποτυχημένο γάμο» πριν μια δεκαετία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του φορέα Dow Jones Indexes, η Travelers θα αντικαταστήσει την Citigroup και η Cisco Systems θα αντικαταστήσει την General Motors.
Αφορμή για την κίνηση ήταν η χρεοκοπία της General Motors, που αφήνει στο κράτος το 60% της επιχείρησης. Η κυβέρνηση θα κατέχει εξάλλου μερίδιο 36% της Citigroup, όταν ολοκληρωθεί η αναδιοργάνωση του τραπεζικού οίκου. Οι αλλαγές στην μετοχική σύνθεση του DJIA θα ισχύσουν από την συνεδρίαση της 8ης Ιουνίου.
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/520213/ArticleNewsWorld.aspx
Σημ.axinosp:Από δω και μπρός όταν μια Τράπεζα σαν την Citigroup πάει για πτώχευση , θα λέμε ότι αναδιοργανώνεται !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: