Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Συνεχίζουν να προκαλούν τα golden boys

Παρά τόν θόρυβο που δημιούργησαν οι "ακριβές συνήθειες" εν μέσω κρίσης των golden boys, ακάθεκτοι συνεχίζουν και προκαλούν.

Σύμφωνα με την έγκυρη οικονομική εφημερίδα "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ", διευθυντικά στελέχη αμερικανικών τραπεζών, οι οποίες ενισχύθηκαν κεφαλαιακά από το αμερικανικό δημόσιο, στο "κορύφωμα" της χρηματοπιστωτικής κρίσης, ανάμεσά τους η Bank of America κι η "Citigroup", εξακολουθούν να χρησιμοποιούν και τώρα "λήαρ τζετ" της επιχείρησης για προσωπικό όμως σκοπό, ας πούμε για να πάνε στην τοποθεσία των διακοπών...

Χλιδή

Ομως, ως τοποθεσία διακοπών ο νούς του αναγνώστη της αμερικανικής εφημερίδας πρέπει να πάει όχι απλά στη Φλόριδα, αλλά και στην Καραϊβική και τα γνωστά θέρετρά της, το Μεξικό και άλλους μερικούς "παραδεισένιους" τουριστικούς προορισμούς.

Η διεύθυνση της ίδιας εφημερίδας... δεν δέχεται διαμαρτυρίες και διαψεύσεις, επειδή δημοσιεύει και τα δελτία της έγκρισης της ομοσπονδιακής πολιτικής αεροπορίας για τα σχέδια πτήσεων των αεροπλάνων των επιχειρηματιών, από τα οποία και προκύπτει ότι στελέχη 14 με κρατική ενίσχυση τραπεζών εξακολουθούν να πετάνε με "λήαρ τζετ" των τραπεζών για "μακρυνούς" προορισμούς.

Citigroup

Την ώρα λοιπόν που η Citigroup ενισχύθηκε σταδιακά συνολικώς με περίπου 45 δισ. δολάρια, ο πρώην πρόεδρος γενικός διευθυντής της Σ.Ουέλ ταξίδευε με "λήαρ τζετ" της, από αεροδρόμιο κοντά στην κατοικία έως τον "εξωτικό" τόπο διακοπών.

Bank of America

Ιδια πρακτική από τον Κ. Λιούϊς, της Bank of America, που επιβιβάστηκε στο "λήαρ τζετ" της από την Σάρλοτ όπου κι η έδρα της, έως τον "μακρυνό' τόπο διακοπών, παρά την εγκύκλιο που εκδόθηκε μεσούσης της κρίσης κι έλεγε στα μεγαλοστελέχη, τα "γκόλντεν μπόϊς" : "ξεχάστε τη χρήση του λήαρ τζετ για προσωπικό σας σκοπό".

"Ιδού, πώς αξιοποιείται μέσα στην κρίση το χρήμα του φορολογούμενου" σχολιάζεται σκωπτικά στο δημοσίευμα της "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ".
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&tag=9379&pubid=11407148
Σημ.axinosp:Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: