Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ελπίδες ανάκαμψης για το 3010 στις HΠΑ προέβλεψε η καφετζού Τασία

ΗΠΑ: Συρρίκνωση 5,5% του ΑΕΠ α΄ τριμήνου

Σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων της για τη συρρίκνωση του αμερικανικού ΑΕΠ προχώρησε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Τα τελευταίο στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αμερικανική κυβέρνηση έδειξαν συρρίκνωση της οικονομίας κατά 5,5% το πρώτο τρίμηνο του έτους.
Οι προηγούμενες εκτιμήσεις του υπουργείου Εμπορίου έκαναν λόγο για συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 5,7% στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου.

Οι αναλυτές της Wall Street δεν περίμεναν μεταβολή στα στοιχεία για το ΑΕΠ.

Η συρρίκνωση του 5,5% σηματοδοτεί μια μικρή, αλλά σημαντική βελτίωση σε σχέση με τη ραγδαία πτώση σε ποσοστό 6,3% που καταγράφηκε στο τέταρτο τρίμηνο του 2008 και θεωρείται ο πυθμένας για την ύφεση.

Τα τελευταία στοιχεία για την αμερικανική οικονομία έδειξαν ότι οι καταναλωτικές δαπάνες, οι εξαγωγές και οι εισαγωγές ήταν λίγο πιο αδύναμες από ό,τι είχε εκτιμηθεί στις προηγούμενες προβλέψεις.

Ο δείκτης τιμών για την προσωπική κατανάλωση υποχώρησε 0,9% το α΄ τρίμηνο από 0,1% στις αρχικές εκτιμήσεις.

Στον αντίποδα τα εταιρικά κέρδη μετά από φόρους προσαρμόστηκαν ανοδικά για να σημειώσουν άνοδο 13,2% στα 1,054 τρισ. δολ. σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο. Στο δ΄ τρίμηνο είχαν υποχωρήσει κατά 28,4%. Σε ετήσια βάση ωστόσο τα κέρδη υποχώρησαν 21,8%.

Οι καταναλωτικές δαπάνες σημείωσε άνοδο 1,4% από 1,5% στις αρχικές εκτιμήσεις.

Οι αμερικανικές εξαγωγές υποχώρησαν κατά 30,6% από 28,7% στις προηγούμενες προβλέψεις. Οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 36,4%, από 34,1% στις προηγούμενες εκτιμήσεις.
http://www.capital.gr/News.asp?id=763479
ΗΠΑ: Απρόσμενη αύξηση των νέων αιτήσεων ανεργίας

Απρόσμενη αύξηση κατέγραψαν οι νέες αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας στις ΗΠΑ, σε ένδειξη πως η αγορά εργασίας παραμένει αδύναμη παρά τις πρόσφατες ενδείξεις σταθεροποίησης.

Αναλυτικότερα, οι αιτήσεις αυξήθηκαν κατά 15.000 στις 627.000 για την εβδομάδα που έληξε στις 20 Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας. Οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Neswires, ανέμεναν μείωση των αιτήσεων κατά 3.000.

Ο μέσος όρος τεσσάρων εβδομάδων των αιτήσεων σημείωσε αύξηση κατά 500 στις 617.250.

Στο μεταξύ, οι συνεχιζόμενες αιτήσεις ενισχύθηκαν κατά 29.000 στις 6,738,000 για την εβδομάδα που έληξε στις 13 Ιουνίου.
http://www.capital.gr/News.asp?id=763484

ΗΠΑ: Πτώση 0,6% στις πωλήσεις νέων κατοικιών το Μάιο

Λιγότερες των εκτιμήσεων ήταν οι πωλήσεις νέων κατοικιών το Μάιο στις ΗΠΑ καθώς υποχώρησαν κατά 0,6% στις 342.000. Αναλυτές σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires ανέμεναν αύξηση 2,3% στις 360.000
Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, τα αποθέματα των απούλητων κατοικιών υποχώρησαν κατά 2,3% στις 292.000, ενώ τα αποθέματα των απούλητων κατοικιών υπό κατασκευή μειώθηκαν στις 111.000. Η μέση τιμή πώλησης αυξήθηκε 4,2% στα 221.600 δολ. και για πρώτη φορά σε μηνιαία βάση από το Δεκέμβριο.
http://www.capital.gr/News.asp?id=762605

Σημ.axinosp:Επειδή οι περισσότεροι "αιρετικοί" οικονομολόγοι κατηγορούν τους υπόλοιπους για ασχετοσύνη και πως δεν ξέρουν τη τύφλα τους , προτείνω σαν έτος ανάκαμψης της Αμερικάνικης οικονομίας αλλά και της Ευρωπαϊκής το 3010 μ. χ. Πρώτον γιατί θα έχω πεθάνει και στα αρχίδια μου εάν βγω λάθος και δεύτερον τα πράσινα σημάδια ανάκαμψης "Green shots" όλο και για πράσινες σκατούλες μου φέρνουν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: