Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Ρωσία-Κίνα: Διπλωματική η λύση στο Ιρανικό

Ρωσία και η Κίνα συμφώνησαν σήμερα ότι οι πολιτικές και διπλωματικές προσπάθειες είναι ο μόνος τρόπος για την επίλυση του προβλήματος που αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Αυτό αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τις συνομιλίες που είχαν οι πρόεδροι των δύο χωρών Ντμίτρι Μεντβέντεφ και Χου Τζιντάο στη Μόσχα.

Στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσαν οι δύο ηγέτες δήλωσαν επίσης ότι συμφώνησαν να ενισχύσουν τη χρήση των εθνικών τους νομισμάτων (ρούβλι και γουάν) στις διμερείς εμπορικές συναλλαγές.

Σχετικά με το βορειοκορεατικό ζήτημα οι δύο ηγέτες απηύθυναν έκκληση για την επανάληψη, το ταχύτερο δυνατόν, των εξαμερών συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/17/1678543.htm
Σημ.axinosp:Αφού είπαν και δύο παπαριές για Ιράν και Β.Κορέα οι δύο ηγέτες έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το δολάριο για να μην πω στα αρχίδια τους και παρεξηγηθούμε και από εδώ και μπρος στις μεταξύ τους συναλλαγές θα έχουμε ρούβλι και γουάν . Το κλάμα των Αμερικάνων Τραπεζιτών ακούστηκε μέχρι την Αθήνα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: