Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Εξηγήσεις ζητούνται από την Ολλανδία για τα πρώτα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

Εξηγήσεις ζητεί η Κομισιόν από την Ολλανδία για τη δημοσιοποίηση την Πέμπτη το βράδυ των πρώτων αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών.

«Είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Θα δώσουμε τις εξηγήσεις» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, σε τηλεφωνική επικοινωνία.

«Όταν γίνονται εκλογές εκτιμάμε ότι οι εκλογείς έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν γρήγορα τα αποτελέσματα» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως «δεν τίθεται θέμα για επίσημα αποτελέσματα αλλά για προσωρινά και μη πλήρη.

Η Ολλανδία είναι η πρώτη χώρα μαζί με τη Βρετανία όπου διεξήχθη ψηφοφορία για τις ευρωεκλογές. Η πρώτη δημοσκόπηση μετά την έξοδο από τα εκλογικά τμήματα δημοσιοποιήθηκε στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) και αργότερα ακολούθησαν τα προσωρινά αποτελέσματα επί του 92,1% των καταμετρημένων ψήφων.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπενθύμισε χθες στις χώρες της ΕΕ ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από τις ευρωεκλογές, πριν από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας το βράδυ της Κυριακής.

Στις προηγούμενες ευρωεκλογές, το 2004, η Ολλανδία είχε δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα πριν από το τέλος της ψηφοφορίας χωρίς κυρώσεις από της Βρυξέλλες.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/05/1673897.htm
Σημ.axinosp:Τέτοιες χαμούρες είναι τις ΕΕ να μην χαρεί ο κοσμάκης λιγάκι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: