Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Σχολικές τσάντες σε 110.000 πρωτάκια


Με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς, περίπου 110.000 μαθητές της πρώτης Δημοτικού από όλη τη χώρα θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τσάντες (back–pack) με μολυβοθήκες, ξύστρες, γόμες, μολύβια, χάρακες, παραμύθι και έναν κουμπαρά.
Η πρωτότυπη πρωτοβουλία ανήκει στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Κοινωνία Ευθύνης - Παιδεία», με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας.

Μετά το τραπεζικό πρόγραμμα «Μεγαλώνω», μέσω του οποίου 57.635 παιδιά σε όλη τη χώρα άνοιξαν τραπεζικό λογαριασμό με σκοπό να αποταμιεύσουν χρήματα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προχώρησε χθες στα εγκαίνια του νέου προγράμματος, παρουσία του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου.

«Σε μια εποχή που πραγματικά υπάρχει μεγάλη ανάγκη, η χαρά του γονιού να πηγαίνει το παιδί του στην Α’ Δημοτικού συνοδεύεται από βασικά έξοδα. Εμείς, λοιπόν, θέλουμε αυτή η χαρά να μη συνοδεύεται από τον προβληματισμό του κόστους. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε όλα τα παιδάκια της χώρας τη σχολική τσάντα, με το βασικό σχολικό εξοπλισμό, τη γραφική ύλη και ένα παραμύθι που αφορά στην αξία της αποταμίευσης», ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Αγγελος Φιλιππίδης.

Ο υπουργός κ. Σπηλιωτόπουλος -που, όπως είπε, όταν ήταν ο ίδιος μαθητής είχε πάρει μέρος στο διαγωνισμό έκθεσης του Τ.Τ. και είχε κερδίσει αρκετές φορές τον κουμπαρά- επεσήμανε ότι «η εκπαίδευση των μαθητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιορίζεται στα βιβλία» και τόνισε ότι «πρωτοβουλίες και δράσεις, όπως η συγκεκριμένη, μπορούν να προσφέρουν πολλά στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην καθημερινότητα όλων των νέων ανθρώπων. Η δράση αυτή προωθεί την ιδέα της συνετής διαχείρισης κεφαλαίου και υπηρετεί την παιδεία που πλάθει πρότυπα και παράγει πολιτισμό». Τη διανομή θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το υπουργείο Παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο κτίριο του παλιού Χρηματιστηρίου αναλύθηκαν οι λεπτομέρειες της προσφοράς και παρουσιάστηκαν έργα των φοιτητών από τις Σχολές Καλών Τεχνών Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με θέμα «Αποταμίευση και περιβάλλον», που απέσπασαν πέρυσι βραβεία καλλιτεχνικής έκφρασης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.


ΜΙΚΑ ΚΟΝΤΟΡΟΥΣΗ
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=94746


Σημ.axinosp:Τα νέα μέτρα για την τόνωση της αγοράς είναι εδώ με το Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Άγγελο Φιλιππίδη. Γύρω στα 5.000 Βιβλιοπωλεία που πουλάν σχολικές τσάντες , βασικό σχολικό εξοπλισμό,γραφική ύλη και παραμύθια καταχάρηκαν με τα νέα επιχειρηματικά μέτρα που σκέφτηκαν οι φωστήρες της Κυβέρνησης μετά τα κλιματιστικά και τα αυτοκίνητα . Αυτή μάλιστα την εποχή όλα τα βιβλιοπωλεία έχουν κάνει το κουμάντο τους σε αγορές σχολικών τσαντών χωρίς βέβαια να γνωρίζουν ότι κάποιος Μαλάκας από το επιτελείο της κυβέρνησης θα τους έκανε τέτοιο χουνέρι !!.Και επειδή πλησιάζουν το πολύ σε ένα χρόνο Βουλευτικές Εκλογές ένας φίλος μου Βιβλιοπώλης μου είπε ότι μην πλησιάσει κανένας Πούστης Υποψήφιος της ΝΔ στο μαγαζί του για χαιρετούρες γιατί αυτός θα την πληρώσει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: