Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Almunia: Ίσως διαλυθεί η Ευρώπη λόγω του ευρώ

Του Geoffrey T. Smith

Alpbach (Dow Jones) – Η Ευρωπαϊκή Ένωση ίσως αρχίζει να διαλύεται πολιτικά εάν τα μέλη της ευρωζώνης δεν δεσμευτούν για περισσότερη ενοποίηση, δήλωσε ο Επίτροπος για θέματα Ανταγωνισμού, Joaquin Almunia.

«Εάν αυτοί οι κίνδυνοι που επιτίθενται στη νομισματική ένωση υλοποιηθούν, δεν θα προκύψει απλώς μια πολύ αρνητική οικονομική κατάσταση, θα έχει πολιτικές συνέπειες για την Ευρώπη», δήλωσε ο Almunia σε ομιλία του σε οικονομικό φόρουμ.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς η ΕΕ μπορεί να παραμένει τόσο ενωμένη όσο είναι σήμερα χωρίς περισσότερη ενοποίηση στο ενιαίο νόμισμα».

Ο Almunia επισήμανε πως αναμένει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και το ευρωπαϊκό συμβούλιο, που αντιπροσωπεύουν τις κυβερνήσεις των κρατών μελών, να συμφωνήσουν τις επόμενες εβδομάδες για νέους κανόνες διακυβέρνησης στην ευρωζώνη που περιλαμβάνουν πολύ πιο αυστηρό συντονισμό της οικονομικής πολιτικής, σε συνδυασμό με αυστηρότερους δημοσιονομικούς κανόνες.

© Dow Jones Newswires
Σημ.axinosp:Λίγοι μήνες πριν την διάλυσης της Ευρωζώνης-ΕΕ και επίσημα επιτέλους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: