Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Το «μαχαίρι» στον αριθμό των εργαζομένων στο Δημόσιο φέρνει κάλπες

Στη συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, ο Πρωθυπουργός δεν απάντησε μόνο στην ερώτηση του Κ. Ζούλα, γιατί η κυβέρνηση αντί να βάζει συνεχώς νέους φόρους που γονατίζουν τη μέση ελληνική οικογένεια, δεν μειώνει το κράτος, δεν κλείνει μια ΔΕΚΟ; Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για τη μέση ελληνική οικογένεια δέκα λεπτά, στην ταμπακέρα όμως δεν αναφέρθηκε διόλου. Δεν αναφέρθηκε, διότι δεν πρόκειται να το κάνει.

Αν ο νέος φόρος πείσει την τρόικα ότι η κυβέρνηση συμμορφώθηκε και δοθεί το πράσινο φως για την επόμενη δόση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ως το Δεκέμβρη η εργασιακή εφεδρεία θα μείνει στα χαρτιά και ότι οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών του Δημοσίου δεν θα προχωρήσουν. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει το κουράγιο να προχωρήσει σε μέτρα που θα θίγουν τόσο πολύ το δημόσιο και τους ανθρώπους που το ίδιο είχε διορίσει όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό άλλωστε από την αρχή της κρίσης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ψέματα και με νέους φόρους. Το να μην θίξει το δημόσιο τομέα όσο είναι δυνατόν, ήταν επιλογή της κυβέρνησης από την αρχή της κρίσης. Γι’ αυτό προτίμησε τη φοροκαταιγίδα.

Με δεδομένο πάντως ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί, και ότι το αργότερο ως τη μεθεπόμενη δόση, η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αποφύγει τη μείωση των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, είναι πολύ πιθανόν να σκηνοθετήσει την «έξοδο της» για να μην υποχρεωθεί να πάρει αυτές τις αποφάσεις. Η λογική λέει ότι κάπως θα οδηγηθούμε σε εκλογές από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, αν η συμφωνία της 21ης Ιουλίου έχει υλοποιηθεί. Στον προϋπολογισμό που θα ψηφίσει ως το τέλος Οκτωβρίου θα εντάξει περικοπές στις δαπάνες του δημοσίου για μισθοδοσία, τις οποίες όμως θα κληθεί να υλοποιήσει είτε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, είτε μια κυβέρνηση συνεργασίας.



Σημ.axinosp:Επειδή θα πάρει τα παπάρια μου με την έκτακτη εισφορά στην ΔΕΗ, να δούμε πως θα πληρώσει τον ΠΑΣΟΚο Δημόσιο υπάλληλο γείτονα μου, που με ύφος έλεγε ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι αναγκαία, κοινώς δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι οι Έλληνες η κυβέρνηση να κόψει το σβέρκο της να μας πληρώσει!!

Τώρα αν καταλύεται η εθνική κυριαρχία, ποσώς τον ενδιαφέρει τον ΠΑΣΟΚο γείτονα, οι βουλευτάδες ναναι καλά που έβαλαν ένα εκατομμύριο στο δημόσιο και πρέπει να τους τρέφουμε και να τα ακούμε και από πάνω, ε λοιπόν ναι χρεοκοπία, να γίνει κούγκι αρκετά σας πληρώσαμε και αν έχετε αντίρρηση, ελάτε με φόρα να μου την πείτε !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε γίνει όλοι αξιόπιστοι αναλυτές, όμως η πραγματικότητα είναι μία και υπαρκτή: Καθημερινά εφευρίσκεται και ένας καινούριος τρόπος αφαίμαξης. Αφού στην ουσία έγιναν οι αλλαγές που διαλύουν το κοινωνικό κράτος, τώρα προχωρούν στην υλοποίηση της απόλυτης πτώχευσης του λαού...
Έχετε δει κάτι που να υποδηλώνει έστω και αχνά, ανάπτυξη;
Δυστυχώς τα ίδια έγιναν και στην Αργεντινή...
Εμείς δεν είμαστε ούτε η πατούσα της Αργεντινής. Ξέρετε πόσο πιο κάτω θα μας πάνε;;;