Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Εmporiki Bank: Διαγραφή των μετοχών από το ΧΑ αποφάσισε η έκτακτη ΓΣ

Τη διαγραφή των μετοχών της Emporiki Bank από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την υποβολή σχετικού αιτήματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε στις 23.09.2011, η Αυτόκλητη Καθολική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της τράπεζας.

Στη συνέλευση παρέστησαν οι δύο μοναδικοί μέτοχοι: α) η εταιρεία με την επωνυμία Crédit Agricole S.A. η οποία κατέχει 486.615.790 κοινές ονομαστικές μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 94,9997% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και β) η εταιρεία με την επωνυμία Sacam International SAS η οποία κατέχει 25.613.095 κοινές ονομαστικές μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 5,0003% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και οι οποίοι συνολικά εκπροσωπούν ποσοστό 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ήτοι 512.228.885 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας.

bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Μετά το σταμάτημα της διαπραγμάτευσης την 1/9/2011 ήλθε και επίσημα η διαγραφή, το Τραπεζικό ντόμινο άρχισε !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΣΟΥ......

Tryphon Odin είπε...

94,9997%+5,0003%= 100% Στις 5 Αυγούστου το αίτημα της Credit Agricole για squeeze out των μετοχών της Εμπορικής δεν το γνωρίζετε? Νοητικό άλμα, μήτηρ πάσης βλακίας!