Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Rogers: "Ευκαιρία" η χρεοκοπία της Ελλάδας, για να αγοράσουμε ευρώ...

«Ευκαιρία» αποκαλεί τη χρεοκοπία της Ελλάδας ο μεγαλοεπενδυτής Jim Rogers, καθώς θα δώσει έναυσμα για μια καλύτερη κατανόηση της υπάρχουσας κατάστασης.
«Αν είναι να χρεοκοπήσεις, χρεοκόπησε και μετά αναδιοργανώσου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος και συμπλήρωσε πως «χώρες χρεοκοπούν εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει κάτι νέο να μάθουμε».
Ο Rogers διατηρώντας τον κυνισμό του συμπλήρωσε πως η χρεοκοπία της Ελλάδας θα παρασύρει και τις Ιταλία, Ισπανία και Ιρλανδία, μεταξύ άλλων…
«Αν κάτι τέτοιο συμβεί το ευρώ θα υποτιμηθεί αρκετά. Θα είναι ευκαιρία, λοιπόν να αγοράσουμε το ευρωπαϊκό νόμισμα, καθώς ύστερα από αυτή την καταστροφή η Ευρώπη θα επιχειρήσει μια σημαντική και δυναμική ανοδική αντίδραση», υπογράμμισε ο μεγαλοεπενδυτής, στο CNBC, αναγνωρίζοντας ότι «το μεσοδιάστημα θα είναι δύσκολο. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Φίλε μου, αν κάτι τέτοιο συμβεί, αγόρασε όσα πιο πολλά ευρώ μπορείς»!
Στη συνέχεια ο Rogers, αναφερόμενος στο δολάριο επισήμανε πως παραμένει long για ένα και μόνο λόγο. «Όλοι σκέπτονται απαισιόδοξα για το αμερικανικό νόμισμα… Και όταν αυτό συμβαίνει η πείρα μου έχει δείξει να παίρνω την αντίθετη θέση».



Σημ.axinosp:Μας έχει σίγουρους για τον κουβά της χρεοκοπίας, μόνο οι δικοί μας δωσίλογοι σκίζουν τα ρούχα τους , λέγοντας ότι είναι ψέματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: