Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Δ.Καζάκης - ΑΝΤ1 97,2 FM (13/02/2012)


Ο Δημήτρης Καζάκης σχολιάζει στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 τα γεγονότα τόσο εντός της Βουλής με την ψήφιση των νέων μέτρων όσο και εκτός με τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και διαδηλωτών.
 "Το λάθος του Θεοδωράκη που θα μπορούσε να του κοστίσει την ίδια του τη ζωη","υπέγραψαν λευκή επιταγή που υποθηκεύει το σύνολο της Χώρας","
Νομικοί του Ε.ΠΑ.Μ έδωσαν στην Λ.Κατσέλη τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: