Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Sex on the bitch



Η υπουργός Παιδείας της καταρρέουσας χούντας, Άννα Διαμαντοπούλου, δήλωσε στο ΣΚΑΪ Βέρμαχτ πως οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα, γιατί οι χούντες δεν κάνουν εκλογές και η ίδια θα πρέπει να πάρει τον πούλο από την πολιτική και να γυρίσει στην Κοζάνη να μαζεύει καπνά. 


Η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε ακόμα πως, αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα τώρα, η Ελλάδα θα γυρίσει στη δεκαετία του ’50.
Θα ήταν πολύ ωραίο να επιστρέψουμε στη δεκαετία του ’50, αφού σχεδόν όλοι οι πολιτικοί που διέλυσαν τη χώρα και την οδήγησαν στη χρεοκοπία -όπως, η κυρία Διαμαντοπούλου- έχουν γεννηθεί τη δεκαετία του ’50.
Αν επιστρέψουμε στη δεκαετία του ’50, θα μπορούμε να ενημερώσουμε τους γονείς των σημερινών πολιτικών για το ποιες μέρες πρέπει να αποφεύγουν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή –ή να τους ζητήσουμε να χρησιμοποιούν προφυλακτικό-, ώστε να αποφύγουμε περιπτώσεις όπως αυτή της Άννας Διαμαντοπούλου.
Για να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως δεν θα έχουμε κάνα ατύχημα, θα μπορούσαμε να στειρώσουμε τους γονείς της Άννας Διαμαντοπούλου.
Διαφορετικά, θα μπορούσαμε να την πνίξουμε στην κούνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: