Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

12-02-2012: 10.000 ΒΟΛΙΩΤΕΣ βγήκαν στους δρόμους της φωτιάς γράφοντας Ιστορία (Videos)




ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ολόκληρες ώρες στα χέρια των πολιτών του το Δημαρχείο, στο έλεός τους η Εφορία, το αρχείο της και τα υποκαταστήματα των Τραπεζιτών 




ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ όταν άνδρες των ΜΑΤ έκαναν αδικαιολόγητη επίδειξη δύναμης εναντίον 10.000 και πλέον πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το ξεπούλημα της χώρας τους που ήρθε λίγες ώρες μετά μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, πνίγοντάς τους στα χημικά, μπροστά από τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.

Αντάρτικο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης λάμβανε χώρα μέχρι και πρίν από λίγο, με τα ΜΑΤ να χάνουν για περίπου 5 ολόκληρες ώρες κυριολεκτικά τον έλεγχο ολόκληρης της πόλης.

Το Δημαρχείο βρέθηκε στα χέρια των πολιτών του, ενώ η Εφορία βρέθηκε στο έλεός τους και μέρος του αρχείου της καταστράφηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την κορύφωση της τεράστιας σε όγκο πορείας φιλάθλων των δύο ομάδων της πόλης, Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου, συνδικάτων, λαϊκών συνελεύσεων, κινημάτων και απλών πολιτών και ενώ το κύριο σώμα της βρέθηκε έξω τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν αδικαιολόγητα με χημικά, πνίγοντας κυριολεκτικά γέροντες, γυναίκες και παιδιά.

Μέρος της πορείας ανασυγκροτήθηκε με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οδομαχίες, οι οποίες κατέληξαν στην κατάληψη του Δημαρχείου του Βολου.

Έκτοτε αντάρτικο στήθηκε σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, το οποίο και συνεχίστηκε μέχρι και πριν από λίγη ώρα.

Νωρίτερα πολίτες έκαναν έφοδο και στην Εφορία, καταστρέφοντας μέρος του αρχείου της, ενώ δεν δίστασαν να βάλουν φωτιά και να σπάσουν υποκαταστήματα τραπεζών, ένα εκ των οποίων κάηκε ολοσχερώς.

Η κατάσταση εκτονώθηκε με την αποχώρηση των καταληψιών από το φλεγόμενο Δημαρχείο.
ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ όσα κατέγραψε η κάμερα του e-Volos.gr και την φωτογραφία που κατέγραψε ο φακός του e-Volos.gr, με έγγραφα από την Εφορία του Βόλου να παραδίδονται στις φλόγες:

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ:

E-Volos
Σημ.ainosp:Στο βίντεο της πορείας φαίνεται και το ΕΠΑΜ Βόλου με πολύ κόσμο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: