Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Περί αποδοκιμασιών



Επειδή βλέπω μια προσπάθεια σε προηγούμενα αναρτημένα άρθρα να κατηγορηθούν από κάποιους «καλούς» πολίτες, τους αποκαλούμενους κι ως νοικοκυραίους, οι μαθητές και ενδεχομένως οι καθηγητές οι οποίοι έδειξαν με τον δικό τους τρόπο την απαξίωση ως προς την «έκθεση σκουπιδιών» που εκτίθετο στην εξέδρα των επισήμων, θέλω να πω το εξής: Οι μαθητές αυτοί είναι τα παιδιά του άνεργου, του απολυμένου, του υπαλλήλου που εκβιάζεται καθημερινά για περικοπή των αποδοχών του, του επαγγελματία που αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του, του ΔΥ που του πετσοκόψανε τον μισθό και δεν τα βγάζει πέρα. Είναι τα παιδιά των οικογενειών που τους επέβαλαν το εκβιαστικό χαράτσι, που τους έκοψαν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Είναι τα εγγόνια των συνταξιούχων που δούλευαν και πλήρωναν εισφορές 40 χρόνια, για να τους δώσουν μία σύνταξη-επίδομα τώρα στα γηρατειά τους. Τέλος, είναι τα παιδιά που δεν έχουν ακόμη βιβλία στα σχολειά τους και θα δώσουν εξετάσεις για να εισαχθούν σε πανεπιστήμιο για να βγούνε μετά από 5 χρόνια άνεργοι επιστήμονες. Αυτά είναι τα παιδιά που φασκέλωσαν σήμερα τονΘανάση - ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ – Οικονόμου και τον Μιχάλη – ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ – Παντούλα οι οποίοι είχαν το θράσος να παραβρεθούν στα ελευθέρια της πόλης μας, την στιγμή που οι ίδιοι και οι υπόλοιπες 298 «κότες» έβαλαν δεσμά στην χώρα μας για 50 χρόνια!!! Κακώς ο κ. Φίλιος ενοχλήθηκε και εξοργίστηκε μαζί τους. Κανονικά ως δήμαρχος της πόλης έπρεπε να μην δεχτεί να καθίσει στη ίδια εξέδρα με τους δύο ντενεκέδες και να αποχωρήσει αν δεν κατάφερνε να απαιτήσει την απομάκρυνσή τους.
Νέα από τα Γιάννενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: