Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάδα ...συνέχισε να προχωράς!
Όταν η διαφήμιση εμπνέεται από την πολιτική κατάσταση.
 Πηγή έμπνευσης για το νέο διαφημιστικό σποτ της γνωστής εταιρείας ουίσκι Johnnie Walker, αποτέλεσε η οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα
 Εικόνες από κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης κατακλύζουν το βίντεο της διαφήμισης υπό τους ήχους του τραγουδιού « We never walk alone», που αποτελεί και το σλόγκαν του σποτ.
 Κεντρική ιδέα και κατά τους στοίχους του τραγουδιού, η εμψύχωση των Ελλήνων: να μην φοβούνται, να κοιτάζουν ψηλά, να προχωρούν με ελπίδα γιατί έτσι δεν θα είναι ποτέ μόνοι…
SigmaLive

Δεν υπάρχουν σχόλια: