Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα που ξεσηκώνονται οι μαθητές ..Αντιστεκόμενοι στην αστυνομικη κτηνωδία χιλιαδες μαθητες, γονεις, καθηγητές και αλληλέγγυοι κατελαβαν στους δρόμους της Βαλένσιας,
τη Τριτη, πραγματοποιώντας την μεγαλυτερη διαδήλωση εναντια στις περικοπές στου εκπαιδευτικου συστήματος
. Διαδηλώσεις έγιναν και σε άλλες πολεις της χώρας.
 Οι συγκρούσεις μεταξυ διαδηλωτών και αστυνομίας συνεχίζονται για πέμτη μερα και απειλουν να εξαπλωθούν σε όλη την Ισπανία.
 Εως τώρα εχουν συλληφθεί 43 φοιτητες και μαθητες και μεταξύ αυτών και 8 ανήλικοι, 

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟenomenoiblogers

Δεν υπάρχουν σχόλια: