Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Τσίπρα στην Ευρώπη με επιφυλάξεις για την αναγνώριση της συμφωνίας


Επιστολή Τσίπρα στην Ευρώπη με επιφυλάξεις για την αναγνώριση της συμφωνίας
Επιστολή  προς τους αρχηγούς κρατών της Ευρωζώνης, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έστειλε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με την οποία θέτει «δημοκρατικό ζήτημα επείγουσας σημασίας για την Ελλάδα» υποστηρίζοντας οτι «τα δύο πολιτικά κόμματα που υποστηρίζουν και συμμετέχουν στην κυβέρνηση δεν έχουν τη λαϊκή εξουσιοδότηση να δεσμεύσουν την Ελλάδα σε συνθήκες και συμφωνίες τέτοιου τύπου, για τα επόμενα χρόνια και τις επόμενες γενιές». « Η κυβέρνηση Παπαδήμου  δεν έχει εκλεγεί, δεν απολαμβάνει της λαϊκής υποστήριξης και έχει συνειδητά και συστηματικά πράξει ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού» σημειώνει ο κ. Τσίπρας. Αναλύει στη συνέχεια «τα δεδομένα» που, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύουν «την έλλειψη δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης» και καταλήγει οτι «μόλις ο ελληνικός λαός αποκαταστήσει το δικαίωμά του να εκφράζει δημοκρατικά τη βούλησή του και ανακτήσει τον έλεγχο των δημοκρατικών του θεσμών, πιθανότατα θα επιφυλαχθεί να αναγνωρίσει ή να τηρήσει τις συμφωνίες στις οποίες ετοιμάζεται να προχωρήσει η παρούσα κυβέρνησή του».
Σημ.axinosp:"Πιθανότατα θα επιφυλαχθεί να αναγνωρίσει η να τηρήσει..", δεν το δένουμε και κόμπο, μπορεί οι συνθήκες να μας κάνουν να τηρήσουμε τη συμφωνία του Παπαδήμου με την Τρόικα. Καταλαβαίνετε τώρα τι σημαίνει αυτό, ότι η ουσία κρύβεται στις λεπτομέρειες, ούτε ένα ξεκάθαρο όχι δεν έχουν τα κότσια να πουν οι πολιτικοί μας, απέναντι στους τοκογλύφους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: