Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Λαμβάνουν αυστηρότερα μέτρα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου


Λαμβάνουν αυστηρότερα μέτρα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, ακόμα και για τους ένστολους επισήμους, που παρίστανται στις στρατιωτικές παρελάσεις, αποφάσισε η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να αποφευχθούν ακραίες αντιδράσεις κατά εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος.
Την απόφαση αυτή έλαβε η στρατιωτική ηγεσία, κατόπιν συνεννόησης με τις αστυνομικές αρχές, με αφορμή τα επεισόδια αποδοκιμασίας προς το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, που παρευρέθησαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη αλλά και κατά τον εορτασμό των Φώτων

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι αστυνομικές αρχές, ενόψει της παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, έχουν ήδη αποφασίσει τη λήψη αυστηρότερων μέτρων για το πλήθος που θα συρρεύσει στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσει τα στρατιωτικά τμήματα που θα παρελάσουν.
Εκτός, λοιπόν, από τα μέτρα που σχεδιάζει η Ελληνική Αστυνομία και αφορούν στη διαχείριση πλήθους σε περίπτωση που ομάδες πολιτών επιχειρήσουν να μετατρέψουν την εορταστική εκδήλωση σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, ειδική μέριμνα θα ληφθεί και για τους επισήμους προσκεκλημένους των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», ο νέος σχεδιασμός προβλέπει, μεταξύ άλλων, την τήρηση ονομαστικής κατάστασης προσκεκλημένων, οι οποίοι θα υποχρεούνται κατά την προσέλευσή τους να επιδεικνύουν και την ταυτότητά τους μαζί με την ονομαστική πρόσκλησή τους.
Σε διαταγή που εξέδωσε η ανώτατη στρατιωτική διοίκηση υποστήριξης του Στρατού αναφέρεται ότι διατίθενται συνολικά 400 ονομαστικές διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και μέλη των οικογενειών τους τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όρθιοι, σε ειδικό χώρο, απέναντι από το μνημείο του Aγνώστου Στρατιώτου.
Οι προσκλήσεις αυτές θα είναι ονομαστικές και η είσοδος των επισήμων στον συγκεκριμένο χώρο θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο, στο οποίο η Ελληνική Αστυνομία θα ελέγχει την είσοδο με την επίδειξη πρόσκλησης και δελτίου ταυτότητας.
Σημ.axinosp:Αυτό που κάνατε χτες 12 Φλεβάρη στο άοπλο και ειρηνικά διαμαρτυρόμενο λαό στο Σύνταγμα, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά. Κλείστε από τώρα κρεβάτια στα Νοσοκομεία για τους ΜΑΤατζήδες σας και για σας τους ίδιους τομάρια δωσίλογοι πολιτικοί !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: