Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μαυρίκος πέταξε στον Βενιζέλο το Μνημόνιο


Ο φωτογράφος μέσα στη βουλή απαθανάτισε την στιγμή που ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος πέταξε προς τα υπουργικά έδρανα της Ολομέλειας τον ογκώδη τόμο του νομοσχεδίου.

Ο Μαυρίκος πέταξε στον Βενιζέλο το Μνημόνιο
Ο τόμος εκσφενδονίστηκε με δύναμη προς το μέρος του Ε. Βενιζέλου.
tomos9239892842948294823
Newsbomb
Σημ.axinosp:Για τα δακρυγόνα και το ξύλο που έφαγε το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια τσιμουδιά, για να μην χαλάσουμε την ωραία ατμόσφαιρα του Κοινοβουλίου !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αχινέ κατέβασε την διαφήμιση του Ράδιο 9 του πούστη του Κοντομηνά που έχεις στη δεξιά μπάρα. Αυτοί έκοψαν τον Καζάκη κι εσύ τους έχεις ακόμα εκεί;

axinosp είπε...

Συγνώμη αδελφέ !!